دلم تنگ مهدی ست
میخوای یوسف زهرا رو ببینی یا بالاتر از اون میخواهی یوسف زهرا بیاد به دیدنت و گاهی دلش برات تنگ بشه راهکارش در این صوت است
میخوای یوسف زهرا رو ببینی یا بالاتر از اون میخواهی یوسف زهرا بیاد به دیدنت و گاهی دلش برات تنگ بشه راهکارش در این صوت است
دو چیز در اجابت دعا تاثیر فراوان و اساسی است:
1-رفع موانع قلبی و حجاب های ظلمانی و زدودن تیرگی های درونی از قلب.
2-ایجاد مقتضی و به وجود آوردن صفا و نورانیت باطنی.
انسان برای اینکه تیر دعایش به هدف بخورد ،به این دو چیز احتیاج دارد و باید این دو را ایجاد نماید تا نوبت به اضطرار نرسد.
بنابراین:1-هم باید پرده های تیرگی را از قلب کنار بزند. 2-و هم انوار الهی را جایگزین آن نماید. و یقین، این کار را انجام می دهد. هم ظلمت ها، تاریکی ها و شک را از قلب می زداید و هم صفا و نورانیت را در قلب ایجاد می نماید.
همه کسانی که در معارف و اعتقادات صحیح به یقین رسیده اند ،دارای قلبی با صفا و نورانی بوده و هستند؛ زیرا لازمه وجودی یقین، روشنایی و نور در قلب است، و نوری مانند نور یقین وجود ندارد.
حضرت امام محمد باقر (علیه السلام) می فرمایند:
لا نور کنور الیقین:(1)
هیچ نوری مانند یقین نیست.
بدیهی است وقتی یقین، در قلب آدمی جای گرفت و قلب نورانی گردید، تیرگی ها و تاریکی از میان می روند؛ زیرا نور و ظلمت در یک جا جمع نمی شوند.
پس با به دست آوردن یقین می توان هم تیرگی ها را که مانع اجابت دعا می باشند، برطرف نمود و هم صفا و نورانیت را که مقتضی اجابت دعا است ، فراهم نمود.
1.بحار الانوار:165/78
منبع:صحیفه مهدیه،نوشته سید مرتضی مجتهدی سیستانی،ص43
مردی خدمت رسول خدا(صلی الله علیه واله) آمد و عرض کرد: همسری دارم هر گاه وارد خانه می شوم به استقبالم می آید، و چون از خانه بیرون می روم بدرقه ام می کند و زمانی که مرا اندوهگین می بیند می گوید: اگر برای رزق و روزی(ومخارج زندگی) غمگینی بدان که خداوند آن را به عهده گرفته است و اگر برای آخرت خود غصه می خوری، خدا اندوهت را زیاد کند (و بیشتر به فکر آخرت باشی). رسول خدا(صلی الله علیه واله) فرمودند:
برای خدا کار گزارانی است و این زن یکی از کارگزاران خداست که پاداش او برابر با نیمی از پاداش شهید است.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله):
هر مردی که به خاطر خدا در برابر بد اخلاقی همسرش صبر کند، خدای متعال برای هر مرتبه ای که شکیبایی می ورزد ، همان ثوابی را به او دهد که به ایوب (علیه السلام) در قبال بلایی که دید عطا کرد و گناه زن نیز در هر شب به اندازه ریگ های ریگستان می باشد.
(ثواب الاعمال ،ص 287)
امام علی (علیه السلام):
روزی خواهد آمد که در آن سخن چین مقرب خواهد شد و افراد بدکار ، زیرک خوانده می شوند، افراد با انصاف را ناتوان به حساب می آورند، صدقه و انفاق در راه خدا را غرامت پندارند، و صله رحم و آمد و شد با خوشاوندان را با منت انجام می دهند، و بندگی و اطاعت خدا را وسیله فخر فروشی برای مردم قرار می دهند. در چنین زمانی حکومت با مشورت زنان و امارت کودکان و تدبیر خواجه گان انجام می گیرد.
(نهج البلاغه فیض السلام ، حکمت 98،ص1132)
اعمال همه ما را در هفته دو بار به محضر حضرت بقیه الله علیه السلام عرضه می دارند و حضرت با دقت آنها را نگاه میکند و اگر خلاف اخلاقی پیدا شد، ناراحت میشود. مرحوم شهید مدنی (ره) در این باره می گفت : وقتی آقا اعمال ما را می بیند که در آن گناه است ، اشک می ریزد. امیدواریم ما از جمله کسانی باشیم که هر وقت امام عصر علیه السلام پرونده اعمال ما را می بیند، خوشحال شود و بخندد.
(آیت الله مشکینی- ره- افق حوزه 19/4/87،ش195)